— CHARM STUDIOS

Visul meu

Hei, pssst! Care sunt cele mai indraznete visuri ale tale?

Inca de la aparitia sa pe piata, Charm Studio a implementat un nou proiect pentru cele aproximativ 60 de modele ale studioului. Se numeste „Visul meu” si este alcatuit dintr-un dream chart. Dream chart-ul este acel panou pe care iti proiectezi toate visurile, cu ajutorul unor imagini. Facandu-l, constientizezi ce iti doresti cu adevarat si parcurgi astfel jumatate din drumul necesar indeplinirii visurilor.

Proiectul „Visul meu” a plecat de la ideea ca ne-am dorit inca de la inceput sa sustinem modelele cu aspiratii si, mai mult decat atat, vrem sa le ajutam sa isi indeplineasca si cele mai ascunse visuri.

Hai sa construim impreuna dream chart-ul tau si lasa-ne sa te ajutam sa iti indeplinesti toate visurile!

logo 03

Daca unele modele isi doresc case, masini sau excursii de lux, altele viseaza sa conduca propria afacere sau sa aduca imbunatatiri aspectului lor fizic. Noi credem ca primul pas in realizarea visului tau este sa il asterni pe hartie. Nu uita ca succesul vine atunci cand iesi din zona de confort si cand te autodepasesti in fiecare zi!

„Tin minte ca din primele saptamani la Charm, trainerul meu m-a rugat sa facem Dream Chart-ul meu, spunandu-mi ca o sa ma ajute foarte mult. Bineinteles ca am fost sceptica la inceput si nu am crezut ca ma va ajuta foarte mult, mai ales ca sunt o fire usor delasatoare. Mi-am pus ca aspiratii 4 lucruri materiale: masina, casa, sa imi pun silicoane si sa imi cumpar o pereche de pantofi Louboutin. Dupa primele 2 luni, mi-am cumparat pantofii, dupa alte 3 luni mi-am pus silicoane si dupa aproape jumatate de an mi-am cumparat masina. Acum muncesc in continuare pentru casa si apoi… O sa schimb dream chart-ul, cu visuri ceva mai indraznete!”, spune Ioana, model la Charm Studios si castigatoarea Best Smile Model in 2016.

Esti pregatita sa iti indeplinesti si cele mai ascunse visuri? Te asteptam in echipa noastra!

 

Pentru mai multe detalii poti completa Formularul de Contact sau poti vorbi online cu unul dintre team-leaderii Charm Studios.

INTERVIU ONLINE VIDEOCHAT