Vrei sa pleci intr-un citybreak in Europa?

Primele trei destinatii alese de catre modelele Charm Studios anul trecut atunci cand a venit vorba despre relaxare au fost Roma, Paris si Venetia. Pe locul 4 a fost Malta, iar pe locul 5 Milano. Fetele s-au distrat, ne-au trimis poze si s-au intors acasa cu suveniruri pentru toata lumea.

Charm Studios 2 scaled

Nu mai pierde timpul, fa-ti bagajele! Te asteapta un super city-break!

Cum asa? Foarte simplu! Charm Studios te trimite in vacanta! Avem cate un concurs in fiecare luna pentru modelele Charm! Pentru ca ne dorim sa ne motivam modelele si sa le ajutam sa vina la birou cu zambetul pe buze, rasplatim entuziasmul si performanta! Cum? Printr-un city-break pentru doua persoane, cu destinatie aleasa chiar de catre castigatoare. Acest city-break include transportul si cazarea.

Cum poti castiga un citybreak in Europa?

charm studio videochat scaled

Tot ce trebuie sa faci este sa te angajezi la Charm Studios in luna Mai, iar in Iunie vei pleca in vacanta! Nu trebuie sa fii colega noastra de un an si nici nu trebuie sa ai incasari fabuloase. Trebuie sa ne demonstrezi ca esti serioasa, sa fii implicata si perseverenta. In plus, trebuie sa iti respecti programul de lucru (fie de 8h/zi, fie de 6h/zi, 5 zile pe saptamana).

Anca tocmai s-a intors din Mauritius. Cu doua mii de poze si cu foarte multe amintiri frumoase. „Asta a fost, cumva, visul meu. Sa ajung in Mauritius. Si uite ca s-a indeplinit. Oricum, eu am un suflet de aventurier, asa, o data pe luna plec in cate un citybreak pe te-miri-unde. Daca mi-a placut in Mauritius? Dumnezeule, e ceva ce trebuie vazut/simtit. N-as putea sa descriu in cateva cuvinte cum a fost micuta mea escapada. Perfecta, cred ca asta e cuvantul potrivit.”, ne spune Anca, model la Charm Studios de mai bine de trei ani.

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu