Summit

Growing and Leading

este ceea ce Charm Studios, este unul dintre cele mai performante studiouri de videochat din Bucuresti, are ca si definitie de bussines. Acesta revine in prim plan, ca de fiecare data, prin prisma prezentei impecabile la o serie de conferinte internationale de profil.

In cadrul Summit-ului European de la Barcelona, din luna martie a acestui an, CharmStudios a obtinut unele dintre cele mai bune referinte in domeniu. Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti dovedeste inca o data ca si-a castigat aceasta denominatie prin munca asidua si prin participarea la intrunirile

AWSummit“the biggest webcam adult industry in the world”.1606256_211079569092211_169720435_o

Atat in calitate de sponsor oficial , dar si prin prezenta la summit-ul de la Predeal din luna februarie 2014, Charm Studios a restabilit o serie de puncte de reper in industria streamingului adult.

Conceptul de growing and leading pe care il vom trata si cultiva la AWSummit, singurul si cel mai mare Summit al industriei videochat, va fi atat innovator cat si fezabil. Incurajat de criteriile obiective de selectie in angajari videochat, Charm Studios, lider  de piata in servicii profesionale de livechat, se pozitioneaza fara dificultate in topuri internationale din domeniu.

Fiind cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, ne permitem sa enumeram cu usurinta ceea ce ne reprezinta: profesionalism, seriozitate, confidentialitate, rigoare in tot ceea ce planuim si ducem mereu la bun sfarsit. Consideram ca nu este simplu si deloc la indemana oricui sa conduca un studio videochat ca un adevarat business. Sa contina un regulament de ordine interioara demn de orice companie, sa aplice proceduri de lucru si de conduita la cele mai inalte standarde.

In cazul studioului de videochat Charm Studios, conceptul de Growing and Leading are o traiectorie foarte productiva: cautam sa ne dezvolatm, sa ne auto-depasim, totul in favoarea optimizarii performantelor. Pentru 2015 pregatim un stet de training-uri fosate catre maximizare incasarilor, training-uri de comunicare si relationare, de vanzare, de self-esteem si, de ce nu, chiar aprofundarea unor tehnici NLP.

AWSummit reprezinta una din cele mai de prestigiu intruniri la care suntem onorati sa luam parte si care ne inculca prelucrarea tuturor ingredientelor necesare unei retete de succes!

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu