Charm Group, in luminile reflectoarelor BCAMS, editia 2018

bcams charm groupCea de-a treia editie BCAMS a adunat peste 1.000 de oameni din toate colturile lumii. Renumitul eveniment s-a desfasurat anul acesta, in perioada 6-8 Noiembrie si a depasit asteptarile tuturor, din punct de vedere organizatoric.

Evenimentul Bcams s-a desfasurat pe parcursul a doua zile, in cadrul JW Marriot Grand Hotel din Bucuresti si a gazduit zeci de modele, own-eri ai studiourilor de videochat, dar si reprezentanti ai celor mai importante site-uri ale domeniului. Gala de premiere Bcams a avut loc, la fel ca anul trecut, intr-un cadru extrem de placut din incinta ballroom-ului Le Chateau Bucuresti. Si, ca la orice gala, premiile nu au intarziat sa apara! Astfel, cele mai bune modele din industria videochat au fost recompensate la scena deschisa!

Performantele grupului Charm au fost aplaudate de catre intreaga sala, in timp ce unul dintre modelele Charm Studios a fost recompensat cu premiul „Best Model Overall” pentru activitatea desfasurata in ultimul an.

Un model Charm Studios, cu incasari de peste 10.000$ lunar a fost recompensat cu titlul „Best Model Overall”

Astfel, ne mandrim cu faptul ca ajutam modelele sa ajunga la incasari fabuloase si consideram ca nu exista rasplata mai mare decat ceea ce Alexandra, modelul Charm Studios, a subliniat si pe scena: „Pentru mine, Charm este mai mult decat o simpla echipa. Fetele mele dragi, de la team-leaderi si pana la Manageri si echipa de Marketing, cu totii m-au ajutat, m-au sprijinit si m-au sfatuit. Cu siguranta ca fara ei nu as fi putut ajunge la incasarile cu care ma mandresc asta. Si pentru asta, premiul acesta este mai mult al lor si mai putin al meu”.

Fetelor, oricine poate, daca isi doreste cu adevarat! Nu exista „nu pot”, exista doar „nu vreau”!

Te asteptam la o discutie cu Alexandra, care iti va povesti cum a ajuns la aceste incasari! 🙂

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu