Un nou premiu in vitrina Charm GROUP!

Cea de-a doua editie BCAMS s-a desfasurat in Bucuresti, in perioada 16-18 Noiembrie, iar Charm Group a reusit sa impresioneze inca o data! Evenimentul a fost unul foarte asteptat, la care au participat peste 400 de persoane din industria livecam-ului. Mult asteptata seara a Galei a avut momente inedite, spectaculoase, care au facut din seara de 17 Noiembrie una cu adevarat de neuitat. In plus, vitrina Charm Group s-a ales cu un nou trofeu, de aceasta data castigat de unul dintre modele!

Momente de neuitat pe scena amenajata in Le Chateau

premiu charm group scaled

Premiul „Best Cam Star” a fost castigat de unul dintre modelele Charm Group. Vizibil emotionata, Alessia a urcat pe scena in aplauzele tuturor si a multumit echipei din care face parte pentru rabdare, pentru ajutorul pe care il primeste in fiecare zi si pentru ca au ajutat-o sa ajunga cine este astazi. Alessia ne-a dovedit inca o data, daca mai era nevoie, ca modelele Charm Group nu sunt doar frumoase si destepte, ci sunt cu adevarat profesioniste!

Alessia face parte din echipa Charm Group de mai bine de doi ani si, daca in primele luni castigurile ei erau de 1.500$/luna, acestea au crescut de peste 6 ori si acum se ridica la peste 9.000$/lunar. Toate acestea au fost posibile cu ajutorul team-leaderilor Charm Group, care se ocupa indeaproape de fiecare model in parte.

Mai multe detalii despre premiile nationale si internationale castigate de echipa Charm Group poti citi aici. Asadar, daca vrei sa faci si tu parte din cea mai buna echipa, te asteptam la Charm Studios, cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti si din tara! Ne gasesti chiar in centrul Bucurestiului, la doar 5 minute de metroul Unirii. Poti completa interviul nostru online, pe care il gasesti aici  si te vom contacta ulterior, sau ne poti contacta direct la numarul de telefon 0784.70.70.80.

 

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu