Bucharest Summit, editia 2021 – INVITAT SURPRIZA: BIANCA DRAGUSANU

Daca pandemia de coronavirus ne-a tinut departe de summituri si de reuniuni in anul care a trecut, 2021 i-a adus aproape pe toti cei dragi. Astfel, cea de-a patra editia a summitului Bucharest Summit a avut loc la Bucuresti, intre 07 si 09 Septembrie, iar Charm Studio nu putea sa lipseasca. Si nu oricum, ci cu un invitat supriza: nimeni alta decat Bianca Dragusanu, imaginea studioului nostru.

BucharestSummit
Bucharest Summit, editia 2021 - INVITAT SURPRIZA: BIANCA DRAGUSANU 4

Bianca Dragusanu, nelipsita de la evenimente, alaturi de Charm Studio

Nu mare le-a fost mirarea tuturor participantilor la Bucharest Summit atunci cand au vazut-o intrand pe usa pe Bianca Dragusanu. Bianca a stat de vorba cu modelele Charm, le-a felicitat pentru ca sunt independente si a facut poze cu fiecare in parte. Ba chiar mai mult decat atat: am dansat si ne-am distrat pana dimineata impreuna.

Charm Studio – Live Cam Studio of the Year – Bucharest Summit 2021

Asa cum v-ati obisnuit deja, Charm Studio a fost, pentru al patrulea an consecutiv, nominalizat la toate categoriile importante: Live Cam Studio of the Year, Romanian Cam Model of the Year, Cam Model of the Year. Iar „Live Cam Studio of the Year” a ajuns pentru a treia oara la Charm Studio, la Bucharest Summit 2021. Am fost si suntem recunoscuti pentru profesionalism, pentru implicare si pentru cel mai bun sistem de training pe care il oferim modelelor noastre. Asadar, cel mai bun studio recunoscut la nivel international a fost nimeni altul decat Charm Studio.

MG 2510 scaled
Bucharest Summit, editia 2021 - INVITAT SURPRIZA: BIANCA DRAGUSANU 5

Acest premiu il dedicam fiecarui model in parte. Datorita lor devenim mai buni in fiecare zi. Datorita lor suntem intr-o continua invatare. Impreuna.

Romanian Cam Model of the Year – Bucharest Summit 2021

Pentru ca am pus intotdeauna accentul pe calitate, si nu pe cantitate, dar si pentru ca nu degeaba deviza noastra este „We Create Top Models”, premiul „Romanian Cam Model of the Year” a fost oferit unui model Charm. Kendra, caci ea este castigatoarea ravnitului trofeu, face parte din echipa Charm de aproape doi ani si a avut o ascensiune extraordinara. Este mereu in top 10 pe LiveJasmin si castiga perioada de perioada mai bine de 15.000$. Cum a ajuns Kendra in echipa Charm? „Am stat o saptamana pe LiveJasmin, am verificat in permanenta toate topurile si mi-am facut curaj sa intreb cateva fete (care se aflau in top) daca lucreaza in Bucuresti. Mi-au zis: da, Charm, vino. Si am venit.”

Bucharest Summit Charm Studio
Bucharest Summit, editia 2021 - INVITAT SURPRIZA: BIANCA DRAGUSANU 6

Oricine poate fi un model de top, cu o echipa dedicata si implicata in spate! Fii tu urmatoarea! Suna-ne sau scrie-ne si hai sa programam un interviu! 🙂

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu