We Create Top Models – Studioul Modelelor de Top

Este, desigur, in natura umana sa etichetam si sa clasificam oameni si locuri, insa nu am lasat niciodata acest lucru sa ne dicteze propriile valori. Noi ne concentram pe calitatile care ne fac sa fim UNICI in Romania si in intreaga lume. Nu ne pierdem in obiective abstracte, ci ne concentram pe ceea ce avem de facut. Noi credem cu tarie ca orice model incepator poate ajunge un model de top, atata timp cat are in spate echipa potrivita.

  1. Charm Studio este singurul studio certificat Jasmin Gold cu 60 de modele. (Certificat Jasmin Gold presupune, pentru cei care nu stiu, faptul ca incasarea studioului trebuie sa atinga un prag. Prag pe care Charm Studio l-a atins cu 60 de modele. In lume mai exista 2 studiouri cu certificat Jasmin Gold, cu 140, respectiv 290 de modele). Vorbim, deci, despre o industrie dominata in continuare de cantitate. In aceeasi industrie, Charm Studio a ales sa puna accent pe calitate!
  2. Modelele Charm Studio ocupa, in fiecare perioada, pozitii in Top3 Jasmin Earnings (cu peste 20.000$ incasati),  dar si 10 modele care castiga peste 10.000$ periodic – acesta este si motivul pentru care Charm Studio este numit si “Studioul Modelelor de Top”. Calitate, nu cantitate! Calitatea staff-ului unui studio determina calitatea modelelor din studioul respectiv!
  3. Charm Studio a fost declarat studioul cu cel mai bun sistem de training din Europa, avand in vedere rezultatele mai sus mentionate. De aici si noua deviza Charm, “We Create Top Models”.
we create top models 1 scaled

Asadar, daca esti perseverenta, daca stii exact unde vei fi peste 5 ani, daca esti punctuala si perfectionista, bine ai venit in Echipa Modelelor De Top! 🙂

www.charmstudios.ro/contact

Programeaza un interviu: 0784.70.70.80

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu