Charm Studio Certificat Jasmin

Ne-am dorit intotdeauna ca lucrurile sa devina din ce in ce mai productive pentru modelele cu care colaboram. Si cum altfel am fi putut face acest lucru, daca nu printr-un parteneriat cu cel mai bun site al domeniului? Si, pentru ca cei mai buni intotdeauna fac Echipa cu cei mai buni, Charm Studio este, incepand cu luna Octombrie, studio certificat Jasmin! 

Studio Certificat Jasmin scaledAceasta Certificare atesta, inca o data, faptul ca Charm Group reprezinta un jucator important pe piata videochatului din intreaga lume. In plus, Certificarea LiveJasmin atesta faptul ca toate studiourile de sub umbrela Charm Group sunt formate din profesionisti ai domeniului, care lucreaza 100% legal. Astfel, „This studio was awarded the Jasmin Certificate for its professionalism and expertise” vine ca o incununare a celor peste 6 ani de existenta in acest domeniu si nu ne face decat sa fim foarte mandri! Iar obtinerea titlului de „Studio Certificat Jasmin” pune accent pe faptul ca modelele Charm au un mare succes pe platforma LiveJasmin, castigurile fiecarui model depasind, in medie, 5.000$ lunar! (cele mai bune modele Charm castiga peste 10.000$ in fiecare perioada!)

studio certificat jasmin bucuresti

Charm a devenit Studio Certificat Jasmin, ca recunoastere a profesionalismului, a corectitudinii si a legalitatii

Datorita know-how-ul adaptat ultimelor trenduri din industrie, 150 de modele fericite recomanda Charm ca fiind cel mai bun studio de videochat din Bucuresti! Asadar, daca iti doresti sa faci parte din cea mai buna Echipa si sa lucrezi pe cel mai bun site al domeniului, noi te asteptam in oricare dintre locatiile Charm din Bucuresti! Iar daca vrei sa te convingi de faptul ca incasarile modelelelor Charm sunt reale, poti discuta direct cu ele! 🙂

Suntem onorati sa primim acest titlu de la cel mai important site al domeniului, LiveJasmin si dorim sa multumim intregii echipe pentru increderea acordata, dar si pentru suportul necontenit! Echipa Charm promite sa evolueze in continuare la fel de frumos!

masini jasmin 1920 x 550 1

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu