— CHARM STUDIOS

Charm Studio respecta confidentialitatea!

CHARM STUDIO

considera ca discretia fata de adevarata identitate este o datorie. Toti angajatii din studio, de la fetele de la training, pana la contabila si persoanele din management, stiu importanta confidentialitatii în videochat. Nimeni din personalul Charm Studio nu-ti va dezvalui niciodata numele real cuiva din afara studioului. In acest fel, poti sa fii linistita ca jobul în videochat este secretul tau.

Mai mult, ca o masura foarte eficienta de siguranta, am decis sa restrictionam accesul din Romania pe site-urile de videochat cu care colaboram. Siguranta ta este pe primul loc pentru noi si te vei convinge de acest lucru din prima ta zi de lucru in echipa Charm Studio. Poti completa formularul de mai jos, iar un reprezentant din echipa Charm te va contacta in cel mai scurt timp!

shhh

Charm Studio – We Create Top Models

Datele personale si identitatea ta sunt protejate daca alegi Charm Studio!

In orice business respectabil exista o politica de confidentialitate, fie ca este vorba despre confidentialitatea datelor, a imaginii ori a informatiilor.

Asadar, inainte de a incepe colaborarea cu Charm Studio, vom semna un contract de confidentialitate in videochat. Ce inseamna asta? O ramura a contractului nostru stipuleaza obligativitatea, atat a angajatorului, cat si a angajatorului, de a nu divulga informatii sau date ce au fost luate la cunostinta in timpul contractului si/sau dupa incetarea de drept a acestuia. Nu stocam, nu inregistram si nu pastram pe servere informatii confidentiale, cum ar fi fotografii sau filmulete.

Pentru ca Charm Studio este cel mai bun studio de videochat din Romania, isi respecta atat propria imagine cat si cea a modelelor cu care colaboreaza. Astfel pentru noi este vital sa pastram anonimatul fiecarui model in parte ceea ce este stipulat si in contractual de colaborare.

Principala metoda de a proteja modelul este restrictionarea accesului din Romania pe site-urile de videochat cu care colaboram, asigurandu-ne ca integritatea imaginii nu va fi afectata si modelul poate avea confortul psihic ca identitatea ei este in deplina siguranta.