De ce sa alegi un studio videochat Certificat Jasmin GOLD?

Ti-ai propus sa infrunti prejudecatile sociale si sa te concentrezi pe indeplinirea obiectivelor tale financiare? Un job in domeniul videochatului poate fi lozul castigator care iti va schimba radical stilul de viata, felul in care percepi oamenii si te va ajuta sa descoperi laturi ale personalitatii tale de care nici nu stiai ca exista. Odata ce te-ai hotarat sa faci pasul catre o cariera de modelling online, trebuie sa alegi cu grija studioul care iti va indruma pasii spre culmile succesului.

Nu exista studio de videochat serios care sa nu se laude cu incasarile modelelor de top, insa care sunt beneficiile-extra oferite de un studio certificat Jasmin GOLD?

m4

Certificare Jasmin Gold

Principala diferenta dintre un studio certificat Jasmin cu statut Gold si celelalte studiouri concurente este aceea ca modelele au parte de exclusivitate din partea site-ului LiveJasmin. Acest aspect se traduce prin trafic garantat inca din prima zi, vizibilitate crescuta in randul vizitatorilor site-ului si perspectiva unor incasari remarcabile chiar din prima luna de activitate.

Trafic garantat & vizibilitate crescuta

Modelele de videochat stiu cat de important este sa ai camera plina de vizitatori si cat mai putin “timp mort” online. Cu toate acestea, crearea unei baze de admiratori nu este un proces de scurta durata, mai ales atunci cand colaborezi cu cea mai mare platforma de videochat din lume. Este greu sa concurezi cu modelele cu experienta daca nu te bucuri de sustinerea unui studio certificat, atat printr-un program de training personalizat, care te va ajuta sa interactionezi mai usor cu fanii tai virtuali, dar mai ales prin facilitarea procesului de formare si crestere a acestei baze de admiratori.

Acces la sesiuni de training & activitati marca Jasmin

Stransa colaborare cu un studio de videochat acreditat la cel mai inalt standard Jasmin poate deschide porti inaccesibile altor modele, avantaj care cantareste greu in ecuatia incasarilor, mai ales la inceput de drum.

charm group 3

Datorita statutului de studio de videochat certificat “Gold”, atat modelele cat si trainerii din cadrul agentiei au parte de sesiuni internationale de training si team building-uri sustinute chiar de expertii din echipa Jasmin.

Astfel, modelele din cadrul unui studio ajuns la acest nivel de performanta, beneficiaza de cele mai bune sfaturi chiar de la sursa-mama. La randul lor, modelele au ocazia de a oferi sugestii si feedback-uri ce contribuie la imbunatatirea continua a aplicatiei de videochat si, in consecinta, a calitatii experientei modelului pe site.

Incasari peste medie

Majoritatea studiourilor de videochat ofera venituri garantate in primele luni de colaborare, tocmai pentru a pastra motivatia modelului la cote maxime pe parcursul primelor perioade lucrate, in care incasarile pot lasa de dorit.

Desi un studio de videochat atestat cu certificare Jasmin Gold ofera modelelor incepatoare si optiunea de a primi un salariu garantat, de cele mai multe ori incasarile initiale sunt suficient de mari pentru a satisface nevoile tinerelor novice in domeniu. Veniturile cresc progresiv, de la luna la luna, iar statutul de “model de top”, cu incasari de peste 10.000$ lunar, este atins in cel mult 6 luni de activitate.

Daca iti doresti sa afli mai multe despre cum poti deveni model exclusivist in cel mai scurt timp, programeaza un interviu cu cei de la Charm Studios, singurul studio certificat Jasmin Gold cu peste 20 de modele de top.

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu