De Paste, la Charm Studios

Paste fericit charm studios

Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana la Paste, dar si pentru ca ne place sa ne distram, Joia de dinaintea Pastelui am dedicat-o exclusiv… Jocului. Charm Studios a organizat „Egg Hunt”, atat pentru modele, cat si pentru cei din staff.

Egg Hunt este cea mai populara traditie de Paste pentru cei de peste Ocean, asa ca ne-am gandit sa o adaptam si noi, in studio. Am ascuns 50 de oua Kinder in tot studioul: de la receptie, la birourile team-leaderilor, la sala de sedinta sau bucatarii, ouale au fost plasate strategic, astfel incat sa nu poata fi vazute. Iar cele mai norocoase dintre modele au gasit cate 5 oua Kinder.

Jocul a inceput la ora 14:00, din Receptia Charm, unde au fost plasate doua harti, ale studioului. Pe acele harti au fost marcate locurile aproximative in care se aflau ouale, iar jocul a durat 15 minute, timp in care modelele au alergat care incotro, pentru a gasi cat mai multe oua.

IMG 20180405 143052 scaled
bty

Evident, castigatoarea a fost cea care a adus Oul Argintiu. Iar premiul cel mare a constat intr-un gift card la cel mai renumit salon al Bucurestiului. Altfel spus, norocoasa va avea parte de masaj de relaxare cu ciocolata, dar si gomaj, tratamente faciale, manichiura si pedichiura.

Asa ca, pe langa munca, munca si iar munca, nu uitam sa ne si distram! Si o facem impreuna, pentru ca asa ne sta cel mai bine!

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu