title image

Incasari Videochat

Te ajutam sa ai incasari fabuloase – We Create Top Models

Incasarile videochat: peste 10.000$/perioada

Adevarat sau Fals?

Tot mai multe studiouri de videochat din Bucuresti folosesc sintagma „castiguri de mii de dolari”, din dorinta disperata de a obtine cat mai multe angajari de modele videochat. De cele mai multe ori, insa, aceste sintagme nu au nici o valoare, nefiind sustinute de dovezi. Pentru ca Charm Studio este cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti, iti vom arata cateva incasari videochat ale modelelor noastre.

Desigur, ca in oricare alt job, castigurile insemnate nu apar peste noapte. Noi iti punem la dispozitie o echipa de team-leaderi care sa te ajute in fiecare moment, make-up artisti care sa te ajute sa arati perfect in fiecare zi si o super-profa de limba engleza, in cazul in care vrei sa te perfectionezi. Tu trebuie sa vii cu: seriozitate, implicare si perseverenta. Batem palma? 🙂

▾Interviu Online▾


  Incasari videochat – Charm Studios – We Create Top Models

  Asadar, o echipa intreaga de profesionisti (team-leaderi, make-up artisti, hair styilisti, fotografi) va avea grija ca tu sa te simti si sa arati perfect in fiecare zi. Nu uita ca cel mai important accesoriu va fi intotdeauna zambetul tau! Foloseste-ti atuurile si fii creativa, iar succesul tau va fi garantat!

  Statistic vorbind, un model videochat Charm Studios castiga in primele 3 luni peste 1.500$ in fiecare perioada. Dupa primele 3 luni, castigurile se dubleaza! Modelele care lucreaza la Charm Studios de peste un an, au castiguri de peste 7.000$/perioada, iar de acest lucru te poti convinge singura din pozele alaturate.

  In anul 2012 am pus bazele unui studio de videochat care avea sa fie, un an mai tarziu,recunoscut ca fiind „Best Emerging Live Cam Studio”. In anii care au urmat, premii precum „Live Cam Studio of the Year” sau „Best Romanian Cam Studio” aveau sa intregeasca vitrina noastra cu premii si sa ne confirme inca o data faptul ca ceea ce facem, facem foarte bine. Suntem recunoscuti ca fiind cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti, iar acest lucru se datoreaza unor factori foarte importanti: corectitudine, confidentialitate si o echipa formata exclusiv din personal feminin. In alta ordine de idei, implicarea de care am dat dovada intotdeauna s-a vazut in incasarile fabuloase ale modelelor care lucreaza cu noi.

  Primesc foarte des la interviuri intrebarea „si cat o sa castig?”, asa ca vreau sa detaliez putin si aici raspunsul pe care il oferim. Modelele noastre (si vorbesc acum despre modele perseverente) au castigat in prima perioada lucrata la Charm Studios o medie de 1.000$. Treptat, suma creste considerabil, direct proportional cu implicarea modelului. Altfel spus, avem modele care castiga acum, dupa 18 luni la Charm Studios, peste 22.000$/perioada.

  Cum ajungi sa castigi peste 10.000$/perioada? Prin timp dedicat, pin implicare si prin perseverenta. Noi suntem langa modelele noastre 24/7, avem cea mai buna echipa de team-leaderi, echipa de make-up artisti si hairstyle-isti, echipa de Marketing care se ocupa de promovarea fetelor.

  Cristina, Manager Charm Studios

  This function has been disabled for ❤️ Charm Studios.

  error: Continut protejat!