— CHARM STUDIOS

ÎNCASĂRI VIDEOCHAT

Te ajutam sa ai incasari fabuloase - We Create Top Models

INCASARILE VIDEOCHAT: PESTE 10.000$/PERIOADA
ADEVARAT SAU FALS?

Tot mai multe studiouri de videochat din Bucuresti folosesc sintagma „castiguri de mii de dolari”, din dorinta disperata de a obtine cat mai multe angajari de modele videochat. De cele mai multe ori, insa, aceste sintagme nu au nici o valoare, nefiind sustinute de dovezi. Pentru ca Charm Studio este cel mai profesionist studio de videochat din Romania, iti vom arata cateva incasari videochat ale modelelor noastre.

Desigur, ca in oricare alt job, castigurile insemnate nu apar peste noapte. Noi iti punem la dispozitie o echipa de team-leaderi care sa te ajute in fiecare moment, make-up artisti care sa te ajute sa arati perfect in fiecare zi si o super-profa de limba engleza, in cazul in care vrei sa te perfectionezi. Tu trebuie sa vii cu: seriozitate, implicare si perseverenta. Batem palma? 🙂

cat-castigi-videochat-7

Charm Studio – We Create Top Models, with TOP EARNINGS! 

Astfel, o treime dintre modelele Charm castiga deja peste 10.000$, iar 5 dintre modelele Charm castiga peste 20.000$ in fiecare perioada situandu-se, astfel, in Top 3 din punct de vedere al incasarilor pe LiveJasmin.

Încasări videochat – Charm Studio – We Create Top Models

Asadar, o echipa intreaga de profesionisti (team-leaderi, make-up artisti, hair styilisti, fotografi) va avea grija ca tu sa te simti si sa arati perfect in fiecare zi. Nu uita ca cel mai important accesoriu va fi intotdeauna zambetul tau! Foloseste-ti atuurile si fii creativa, iar succesul tau va fi garantat!

Statistic vorbind, un model videochat Charm Studio castiga in primele 3 luni peste 1.500$ in fiecare perioada. Dupa primele 3 luni, castigurile se dubleaza! Modelele care lucreaza la Charm Studios de peste un an, au castiguri de peste 10.000$/perioada, iar de acest lucru te poti convinge singura din pozele alaturate.

INCASARI VIDEOCHAT