— CHARM STUDIOS

Influencer online

INFLUENCER ONLINE

CHARM STUDIO

Pe vremuri, inainte ca internetul sa fie la putere, vedetele erau considerate a fi persoane cunoscute din industria divertismentului: fie actori, fie cantareti sau sportivi. In zilele noastre, insa, este mai usor ca niciodata sa devii cunoscut si sa iti formezi o comunitate de fani din intreaga lume, fara sa ai in spate ani buni de pregatire intr-un anumit domeniu (exemplu: influencer online).

Cel mai bun exemplu in acest sens sunt influencerii online, acesti maestri ai platformelor de socializare, care au reusit sa atraga si sa mentina atentia tinerei generatii prin felul in care creeaza continut de calitate si relevant pentru audienta formata. In calitate de formatori de opinie, parerile si recomandarile lor joaca un rol extrem de important in deciziile de cumparare ale consumatorilor din comunitatea lor de fani.

 

FII UN INFLUENCER ONLINE SI CASTIGA 10.000$ LUNAR

Scurta istorie a curentului “Influencer”

Desi curentul a luat amploare in urma fenomenului Social Media, primii Influenceri neincoronati au fost figuri iconice precum Coco Chanel sau Michael Jordan, cel care in 1984 a semnat un contract de colaboarare in valoare de 2.5 milioane de dolari cu gigantul Nike. In urma acestei asocieri de imagine au fost lansati celebrii Air Jordans, iar vanzarile brandului sport au depasit 70 milioane de dolari inca din primul an de parteneriat.

Scurta istorie a curentului “Influencer”

Poate parea surprinzator pentru unii, insa anul 2020 vine cu un nou val de “Influenceri”, care prind tot mai multa popularitate in randul tinerelor dornice de a fi admirate, de a castiga notorietate si de ce nu, de a-si cladi un imperiu financiar din aceasta activitate. Este vorba despre modelele care aleg sa colaboreze cu un studio de videochat certificat.

Noul trend din industria videochatului mizeaza pe monetizarea interactiunii dintre fanii virtuali si model prin formarea unei legaturi la baza careia nu stau nuditatea sau erotismul. Cu totii avem persoane pe care le admiram in mediul online, le urmarim cu sufletul la gura postarile, ne manifestam aprecierile prin inimioare si comentarii si simtim ca fac parte din viata noastra, desi n-am schimbat doua vorbe propriu-zise cu acestea. Acum gandeste-te cum ar fi daca ai putea interactiona personal cu artistul tau preferat, prin mesaje si apeluri video. Cool, nu-i asa?

Acum fa un exercitiu de imaginatie si inchipuie-ti ca tu esti vedeta din aceasta ecuatie si, mai mult decat atat, ca fiecare interactiune cu fanii din intrega lume se monetizeaza in contul tau, in propriul tau brand.

Există și un alt fel de influencer, cel care, prin imaginea sa, farmecul personal și relația pe care o formează cu fanii virtuali, ajunge să câștige câteva mii, sau chiar zeci de mii de dolari lunar. Este vorba despre modelele online, tinerele care își desfășoară activitatea dintr-un studio de videochat timp de 8 ore pe zi. Admiratorii acestor domnișoare sunt, în general, de sex masculin și, spre deosebire de platformele de socializare standard, au posibilitatea de a plăti pentru o întâlnire virtuală cu modelul favorit.

Interacțiunea devine astfel, mult mai naturală și mai directă, iar modelul de videochat este chiar răsfățat de fani prin diverse cadouri și atenții virtuale, care, la final de zi se transformă într-un venit în plus. Ține de fiecare model în parte cum alege să își dezvolte relația cu fanii și care sunt subiectele de discuție abordate pentru a menține viu interesul audienței.

INTERVIU ONLINE VIDEOCHAT