Charm Studios – Ascensiune in Videochat

Charm Studios – Ascensiune in Videochat

Live Cam Awards 2015Industria videochat-ului a luat amploare in ultimii ani, avand o expunere pe scara larga. Cu totii am auzit cuvantul „videochat”, nu multi stim sa descriem perfect acest concept, dar stim ca el exista si ca este din ce in ce mai raspandit. Modelele devin din ce in ce mai notorii, atat online cat si prin facebook, twitter sau alte retele de socializare. Site-urile, deasemenea,  isi multiplica aria de difuzare a fenomenului prin tot ce inseamna media, retele socializare dar, si mai nou, prin intermediul televizorului. Nu de mult, o serie de astfel de companii au lansat „TV stream”, unde utilizatorul sta in fata televizorului si discuta cu persoana dorita, online!

Ca si necesitate de dezvoltare atat a domeniului, cat si a relatiilor de afacere intre Studiouri de Videochat, Site-uri de Videochat chiar si  Modele de Videochat s-a nascut Live Cam AwardsUn eveniment cu o amploare mondiala care isi doreste sa ridice in picioare si sa premieze atat pionierii industriei videochat cat si pe cei mai buni. Ca in oricare alt domeniu, si in videochat este absolut necesara o delimitare, o apreciere dar si o recunoastere a meritelor ca si rezultat al unei munci pe cat de asidue, pe atat de inovatoare. Concurenta acerba pornind de la modele de videochat, continuand cu studiouri si terminand cu site-urile, care incearca in fiecare zi sa iasa in fata cu ceva nou si mai bun, isi gasesc, pentru prima data, locul la Live Cam Awards 2015.

Charm Studios, desi nu de mult timp in aceasta industrie, a reusit sa se faca „observat” prin dezvoltarea sa alerta. Acesta fiind si principalul motiv pentru care a fost nominalizat la categoria Best Emerging Live Cam Studio at  Live Cam Awards. In calitate de Sponsor oficial al acestui eveniment, Charm Studios, spera sa dovedeasca faptul ca efortul depus in ultimii ani il face mandru de premiul pe care spera sa il castige, a declarat managerul Charm Studios.

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu