Live Cam Awards

Participarea Charm Group la gala Live Cam Awards, in decursul anilor

Anul 2015 a fost anul in care proiectul Live Cam Awards a prins contur. A fost primul eveniment de acest fel in industria livechat si a unit peste 2.000 de oameni din industria videochatului, atat din Romania cat si de peste hotare. A fost un eveniment granduos, cu o gala de-a dreptul spectaculoasa. La acel moment, Charm Group a fost recompensat cu titlul „Best Emerging Live Cam Studio”, in fata sutelor de spectatori.

Hall Of Fame Charm Group trophy

In cel de-al doilea an de existenta al Galei Live Cam Awards, Charm Group a impresionat din nou si, de aceasta data, a plecat acasa cu trofeul „Best Live Cam Studio”. Nici in urmatorul an Charm Group nu s-a lasat mai prejos si a castigat ravnitul trofeu „Hall Of Fame”, la Sitges, Barcelona. Anul acesta Live Cam Awards se va desfasura in Lisabona, Portugalia si se afla, deja, la a patra editie. Nominalizarile au inceput deja, iar mai multe detalii puteti afla de aici. Nominalizarile se vor putea face pana pe data de 15 ianuarie 2018, dupa care veti putea vota echipa preferata aici.

Premiile obtinute de catre Charm Group

Vitrina Charm Group a reusit sa stranga, de-a lungul anilor, zeci de trofee la concursuri nationale si internationale. Fie ca vorbim despre premii obtinute de catre modelele Charm Group („Best Smile”, „Best BBW Model”, „Social Media Star”) sau despre premii obtinute de catre cele 5 studiouri care fac parte din Grupul Charm, acestea reprezinta dovada vie a faptului ca Charm Group reprezinta cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti si din tara.

Daca vrei sa faci si tu parte din cea mai profesionista echipa de videochat, te asteptam la un interviu! Programeaza-l chiar acum, fie online, fie la unul dintre numerele de telefon afisate! In plus, ne gasesti si pe Facebook! 🙂

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu