In vizita la un alt studio de videochat – #SchimbDeExperienta

Experienta ne-a demonstrat faptul ca nu exista lucruri bune sau rele. Exista lucruri care ne ajuta sa invatam. Si exista oameni care ne ajuta sa evoluam. Tocmai din acest motiv, ne-am gandit sa facem un #SchimbDeExperienta cu un alt studio de videochat, de aceasta data din Iasi. Lucky Studio, caci despre el este vorba, face parte din concernul Lucky Group, alaturi de alte studiouri celebre din Iasi: Heylux si Preziosa.

Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iasi

Asa cum am mai spus-o in repetate randuri, suntem media aritmetica a celor mai apropiate trei persoane din viata noastra. Iar aceasta zicala se potriveste foarte bine si in business-ul nostru. Altfel spus, am ales Lucky Studio pentru acest schimb de experienta pentru ca am avut certitudinea ca avem ce sa invatam de la ei. De la profesionalism, la modul placut de lucru si la imbunatatirea, -bilaterala, spunem noi- a intregului sistem.

Si, pentru ca business-ul este facut ca la carte, am descoperit o multime de lucruri pe care le avem in comun. Si ei, ca si noi, au o echipa formata exlusiv din persoane de sex feminin, iar acest lucru este un mare avantaj pentru fetele care vin la interviu. Respectul si confidentialitatea sunt doua dintre atuurile pe care cei din echipa Lucky le stapanesc in profunzime.

Asadar, daca esti din Iasi si iti doresti sa fii model videochat, noi iti recomandam cu caldura oricare dintre studiourile de sub umbrela Lucky Group! Te vei simti apreciata, respectata si vei avea in spate o echipa dedicata, impreuna cu care vei ajunge la incasarile pe care ti le doresti! In plus, bonusurile nu sunt deloc de neglijat, dar de acest aspect te vei convinge cu siguranta!

Nu ne ramane decat sa le multumim celor de la Lucky Studio pentru acest schimb de experienta. Si… Keep up the good work! 🙂

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu