Modele studio videochat impotriva cancerului la san

cancer-sanDupa cum probabil stiti, octombrie este luna preventiei cancerului la san. In acest sens,  modele din diferite studiouri de videochat de pe numeroase site-uri si de la cele mai bune studiouri de videochat s-au mobilizat pentru a strange fonduri in scopul ajutorarii celor afectate de cancerul la san, in timpul tratamentului si dupa. Aceasta este prima miscare in masa de acest gen intalnita in lumea videochat-ului.

“Sunt profund impresionata de faptul ca 24 de modele au decis sa-si “doneze” timpul pentru o cauza atat de importanta” a spus faimosul model de videochat Aedan Rayne.

“Modele videochat impotriva cancerului la san” este numele campaniei ce isi propune sa stranga 10 000$ in numele Asociatiei “Viata de dupa cancer”. Curajoasele modele si-au propus sa stranga aceasta suma in perioada 13 octombrie – 19 octombrie 2013, donandu-si 50% din castigurile din aceasta perioada.

“Speram sa strangem suma de 10.000$ in scopuri caritabile si cred ca avem sanse mari sa ne atingem obiectivul. Fiecare model va oferi show-uri in timpul orelor afisate pe website-ul meu si va dona 50% din tip-urile acumulate. Dovada donatiilor va fi postata pe website-ul meu in timpul primei saptamani a lunii noiembrie” A adaugat Rayne.

Charm Studios ca si studio videochat aplauda aceasta initiativa si sa incercam sa fim alaturi, la randul nostru, de cele ce sufera de aceasta maladie, de supravietuitori si de rudele lor. Suntem convinsi ca acest gest nu va ramane neobservat si multi vor intelege umanitatea persoanelor adunate la aacest eveniment. Cu totii suntem oameni si cu totii ne confruntam zilnic cu probleme..mai mici sau mai…mari! Haideti sa ajutam si sa schimbam cat putem, sa fim mai buni si sa facem lucruri bune! Chiar daca poate suntem putini si ajutorul nostru pare a fi mic, ei bine.. pentru cineva poate insemna extrem de mult, poate char totul! Merita tot efortul nostru atunci cand primim inapoi un zambet sincer 🙂

„Is good to be kind”

      Charm Studios

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu