Modele Videochat Ajuta Copiii De Craciun

proj help holiday santa pals

Modele Videochat Ajuta Copiii De Craciun

si pentru ca sarbatorile bat la usa si fiecare dintre noi merita un gram de fericire, Charm Studios si Glam Studios si-au unit fortele pentru a incepe o campanie de intrajutorare a copiilor din Centrul de Plasament “Ciresarii 2”, Ferentari.  In acest centru traiesc 50 de copii cu varste cuprinse intre 3 si 20 de ani, care cu siguranta au nevoie sa simta sarbatoarea de Craciun precum oricare alt copil. Modelele de videochat nu pot ramane indiferente cand este vorba despre o campanie ce va aduce bucurie copiilor.

Noi ne-am gandit sa le aratam ca Mos Craciun nu uita nici anul acesta adresa nimanui. In acest scop, managementul celor 2 studiou de videochat si toate modelele videochat s-au organizat si  au adus multe haine, jucarii si dulciuri pentru a-si arata suportul fata de aceasta cauza si mai ales pentru copii. In data de 20 decembrie vom merge in numar cat mai mare la Centrul “Ciresarii 2” iar copiii ne vor pregati o serbare de Craciun pentru a-i multumi Mosului.

Oricine doreste sa aduca bucurie in sufletele acestor copii, poate face o astfel de donatie (carti, jucarii, haine, dulciuri) la sediile noastre din zona Piata Romana si Piata Unirii (adresa o puteti gasi in sectiunea “Contact” a site-ului). Str. Doctor Riureanu nr.1, sector 5, Bucuresti – langa Unirii – Centrul Vechi. Punct de reper intersectia dintre strazile Calea Victoriei si Splaiul Unirii (Magazinul Ferari).

Suntem convinsi ca putem gasi impreuna cadouri (orice haine, jucarii sau alte lucruri nefolositoare) cu care vom aduce multe zambete unor copii frumosi si plini de necesitati si stim ca aceasta campanie de Craciun va fi un real succes.. cel putin pentru cei mici.

Haideti sa fim mai buni, astazi si maine si oricand avem posibilitatea..dar mai ales de Craciun.

“Nu magnititudinea actiunilor noastre conteaza, ci cantitatea de dragoste depusa in aceste actiuni” – Maica Tereza.

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu