Doua premii noi au ajuns in vitrina Charm GROUP

Lunile Mai si Iunie ale acestui an au fost extrem de încarcate pentru echipa Charm Group. Iar daca în luna Mai, echipei Charm Group i-au fost recunoscute, la nivel international, meritele deosebite, castigand cele mai importante premii, nici in luna Iunie acestia nu s-au lasat mai prejos.

În perioada 6-9 Iunie a acestui an s-a desfasurat la Mamaia un eveniment foarte important pentru întreaga industrie a videochatului, atât cel national, cât si international. Este vorba despre evenimentul AW Summit, un eveniment care prinde din ce în ce mai mult contur si care aduna, anual, mii de participanti din toate colturile lumii. Fie ca sunt modele, own-eri de studiouri, detinatori ale unor platforme de videochat sau alti oameni importanti din industrie, acestia se reunesc pentru a discuta, grosso modo, despre industria videochatului si a pune, de ce nu, bazele unor afaceri.

2 premii la Gala AW Summit pentru Charm GROUP

Charm Group - Most Attractive Girl Charm Group - Social Media Star

Charm GROUP a impresionat si de aceasta data la gala AW Summit, care s-a desfasurat pe 7 Iunie la Mamaia, castigând doua premii pe cât de importante, pe atât de râvnite. Este vorba despre „Social Media Star” ?i „Most Attractive Girl”, care se afla, acum, în vitrina studioului Charm Studios si completeaza perfect celelalte zeci de premii obtinute de acestia.

Si, pentru ca urmeaza si alte concursuri în perioada imediat urmatoare, echipa Charm Group promite sa impresioneze din nou, asa cum a facut-o de fiecare data.

Aaa cum spun cei din echipa Charm Group, „vitrina Charm Group este cea mai  important? arma a lor, o arma care le atesta profesionalismul si perseverenta cu care îsi fac treaba zi de zi”.

Daca vrei sa faci si tu parte dintr-o echipa tânara si vrei sa mergi la birou cu zâmbetul pe buze, nu trebuie decât sa trimiti un CV la adresa de e-mail office@charmgroup.ro sau sa accesezi pagina de Contact.

 

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu