Charm Group a castigat cel mai ravnit premiu!

Hall Of Fame Charm Group trophyVitrina Charm Group a dobandit doua noi trofee!

Iar daca in anii trecuti la gala Live Cam Awards, Charm Group a fost recompensat cu titluri precum ”Best Emerging Live Cam Studio” (2015) si ”Best Live Cam Studio” (2016), anul acesta a venit randul lui ”Hall Of Fame” sa completeze perfect colectia de premii obtinute pana acum.

Gala a avut loc pe 5 Martie, la Sitges, Barcelona, iar locul 1 a fost adjudecat de Charm Group!

Live Cam Awards se afla, deja, la a treia editie si este prima gala dedicata exclusiv industriei de videochat. Anul 2017 a insemnat pentru Live Cam Awards peste 300 de participanti, din toate colturile lumii, toti aspiranti ai trofeelor puse in joc. Charm Group s-a remarcat, inca de la aparitia sa pe piata, iar recompensele nu au încetat sa apara. Asadar, concernului Charm Group i s-au recunoscut inca o data, la nivel international, profesionalismul si standardele de performanta.

dragos costeaDragos Costea, CEO al Charm Group a declarat, imediat dupa gala Live Cam Awards: ”Hall Of Fame este dedicat întregii echipe Charm Group. Este al modelelor, al managerilor, al trainerilor, al colegilor de la IT si al colegilor de la promovare. ”Hall Of Fame” este un premiu care încununeaza toate eforturile, determinarea si motivatia întregului colectiv, iar eu nu pot decât sa fiu mândru si recunoscator echipei mele. Datorita fiecaruia dintre ei, prindem din ce în ce mai mult contur, iar asta se vede”.

Specialistii din industria de Live Cam au recunoscut si anul acesta calitatea muncii modelului Kim Roberts si au premiat-o, pentru al doilea an consecutiv

În plus, modelul Kim Roberts s-a tinut de promisiune si a castigat si anul acesta, pentru a doua oara consecutiv trofeul pentru ”Best BBW Live Cam Model”. Astfel, Live Cam Awards ne-a confirmat, înca o data, ca trofeul de anul trecut nu a fost doar o întâmplare fericita.

Si tu poti face parte din echipa Charm Group! Fii parte din cea mai buna echipa! 

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu