charmstudios videochat awards

YNOT – Best Emerging Cam Studio

YNOT – Best Emerging Cam Studio 2014 – Charm Studios

YNOT Awards - Best Emerging Cam Studio

Pentru Charm Studios anul 2014 a fost unul plin de evenimente. A debutat in primavara la The European Summit, Barcelona, in calitate de sponsor oficial. AWSummit – Mamaia 2014, cea mai mare intalnire a industriei adult, unde au pariticipat cele mai importante persoane din bransa, chiar si la nivel de patronat, Charm Studios si-a adus aportul fiind speaker in cadrul mai multor seminarii oferind suport industriei. Din puntul nostru de vedere este foarte important sa aratam tuturor adevarata fata a acestei piete si sa facem oamenii sa treaca de propriile bariere.

Iata ca si in aceasta toamna Charm Studios va participa in Praga atat la The European Summit cat si la a patra editie a YNOT AWARDS, de data aceasta in calitate de nominalizat la categoria Best Emerging Cam Studio 2014 alaturi de studiouri din toata lumea. Prezenta la summit a fost atat in calitate de participant cat si in calitate de speacker in cadrul unu seminariului „Managing a Cam Studio like a Business”. Prezentarea seminariului s-a desfasurat alaturi de alti 4 reprezentantii ai unor mari studiouri de videochat din Bucuresti si nu numai, deasemenea au participat ca si speacker-i  inca 2 reprezentanti ai unor mari lanturi de studiouri din America de Sud.

The 4th YNOT AWARDS va decerna premii valoaroase si pentru categorii precum Best Overall Adult Site, Best Dating Company, Best Mobile Brand, Best Content Provider, Best Emerging Traffic Company, Company of the Year, Businesswoman of the Year, Businessman of the Year, etc.

Best Emerging Cam Studio 2014 nominalizeaza 5 studiouri din intreaga lume in cadrul celei de-a patra editii. Charm Studios  se mandreste cu aceasta onoare de a fi nominalizat. In cadrul acesteti competitii, exista posibilitatea de a vota la fiecare categorie cate un castigator – http://www.ynotawards.com/voter.htm (este necesara inscrierea printr-un cont de utilizator).

YNOT AWARDS reprezinta una dintre cele mai de prestigiu intruniri la care suntem onorati sa luam parte si care ne inculca prelucrarea tururor ingredientelor necesare unei retete de succes!

OT Awards

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu