Retrospectiva anului 2017 pentru Charm Studios

Pentru ca 2017 se apropie de final, ne-am gandit sa-i facem retrospectiva si sa stabilim, in linii generale, rezolutii pentru anul 2018. Pentru echipa Charm Studios 2017 a fost un an plin de munca, dar si de realizari pe masura. Un an care a trecut extrem de repede, fiind prinsi in graba tuturor activitatilor. Chiar daca se spune ca timpul schimba lucrurile, in realitate noi suntem cei care o facem.

2017, in premii

Daca vorbim despre evenimente, 2017 a insemnat pentru Charm Studios participarea la evenimente importante din industria livechat. Rezultatele muncii noastre au fost aplaudate la scena deschisa atat in tara, cat si peste hotare, iar premiile obtinute incununeaza toate eforturile, determinarea si motivatia intregului colectiv Charm. Astfel, ni s-au recunoscut inca o data, la nivel national si international, profesionalismul si standardele de performanta.

Premiile Charm Group – retrospectiva 2017

Hall Of Fame Charm Group trophy 1Cam Studio of the Year winner 1Romanian Cam Studio of the Year winner 1DB3 ZzHWsAAhfhL  DBvValqXcAA 27Y premiu charm group scaled

Sitges, Barcelona – Live Cam Awards. Gala Live Cam Awards este prima gala dedicata exclusiv industriei de videochat. 2017 a strans la gala Live Cam Awards peste 300 de participanti din toate colturile lumii, toti aspiranti ai trofeelor puse in joc. Aici, Charm Group a castigat cel mai ravnit premiu: „Hall Of Fame”. Acesta nu a fost, insa, singurul premiu castigat la Sitges, pentru ca modelul Kim Roberts s-a remarcat pentru al doilea an consecutiv si a castigat premiul „Best BBW Live Cam Model”.

Bucuresti, Romania – Bucharest Summit. Sfarsitul lunii Mai a reprezentat inceputul unei frumoase povesti pentru Bucharest Summit. Aflat la prima editie, evenimentul ne-a impresionat prin organizarea impecabila si prin atentia la fiecare detaliu. Juriul format din 10 nume mari ale industriei de livechat au decis ca Charm Group este „Romanian Cam Studio of the Year”. Plini de emotii si fericiti sa fim numiti cei mai buni din Romania, am fost inca o data strigati pe scena, de aceasta data pentru „Cam Studio of the Year”.

Mamaia, Romania – AW Summit. Inceputul lunii Iunie ne-a gasit la Mamaia, unde a avut loc gala AW Awards. Modelele Charm Group au fost centrul atentiei si au fost rasplatite cu doua premii: „Social Media Star” si „Most Attractive Girl”.

Cartagena, Colombia – LaLEXPO. Un premiu foarte important venit tocmai din Colombia a fost „Best Emerging Cam Studio”, obtinut cu unul dintre cele cinci studiouri ale grupului Charm: Pritti Studio.

Bucuresti, Romania – BCams. Aflata la cea de-a doua editie, gala BCams a avut loc in Noiembrie, la Bucuresti, si a reunit peste 400 de persoane din industria livecam. Aici, premiul „Best Cam Star” a fost castigat de unul dintre modelele Charm Group.

2017, realizari importante

Nu stim altii cum sunt, dar noi, cand ne gandim la realizarile importante ale anului care a trecut, primul lucru care ne trece prin minte este echipa„Daca trebuie sa descriu 2017 intr-un singur cuvant, as zice „echipa”. Am format o echipa de care sunt tare mandru, am ramas impreuna si am crescut impreuna. Pana la urma, oamenii sunt cea mai valoroasa resursa a unei companii. Din pacate, in cultura organizationala a multora dintre companiile romanesti, si nu vorbesc aici neaparat despre studiourile de videochat, conversatiile dintre manager si subordonati au un factor umanist extrem de scazut, si un factor al puterii foarte inalt. La Charm Group, noi am creat lucrurile diferit. Fiecare isi stie punctele forte si punctele slabe si invatam in fiecare zi cate ceva nou, unii de la ceilalti” – Dragos Costea, CEO Charm Group.

2018, noi rezolutii

new year charm scaled

De la an la an, visurile noastre s-au schimbat si am tintit intotdeauna mai sus. Asadar, ne dorim un 2018 cel putin la fel de bun ca 2017. Ne dorim sa avem aceeasi pofta de munca, sa venim in fiecare dimineata cu zambetul pe buze la birou si sa… Crestem!

La multi ani fericiti! Daca vrei sa ni te alaturi la inceput de 2018, poti completa interviul online chiar acum.

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu