Studio videochat cu BMW-uri aurii – Bucuresti si Iasi

Le-am vizitat din nou pe prietenele de la Heylux, cel mai frumos studio de videochat din Iași! 

Videochatul din Iași și în București are doi mari lideri: Heylux și Charm Studios. Adică noi și prietenele noastre din inima Moldovei. Avem cele mai profesioniste studiouri și suntem cele mai serioase din domeniu. Ne cunoaștem de multă vreme, ne sprijinim cu sfaturi și, când avem timp, ne și vizităm. Recent, a fost rândul nostru să văd ce lucruri frumoase au mai apărut în videochat în Iași la Heylux.

Heulux a devenit studioul de videochat cu BMW-uri aurii

Ultima oară când am vorbit la telefon cu fetele de la Heylux mi-au spus să vin neapărat la Iași, că au o mulțime de lucruri noi să-mi spună. M-au făcut atât de curioasă, încât m-am urcat în avion a doua zi. Normal, după cafele, prăjiturele și bucuria revederii, ne-am apucat să vorbim despre videochat în Iași. Cea mai mare surpriză a fost când mi-au arătat că își fac reclamă la Heylux cu multe BMW-uri aurii! Știam că le merge bine, dar surpriza a fost chiar wow! Faza tare e că BMW-urile aurii de la Heylux se plimbă prin tot Iașul și toate fetele văd că pot avea o viață ca de patron din videochat la Heylux.

PHOTO 2018 06 03 10 13 47 1 1

Pe urmă, că tot era perioada examenelor la facultate, la Heylux erau premiate modelele cu cele mai bune rezultate la școală. Îți dai seama? Un studio de videochat din Iași dă bani modelelor care învață bine! Tot așa, modelele care sunt interesate să se dezvolte personal primesc de la Heylux tot felul de vouchere la evenimente. Am vorbit cu modele care au fost la Conferințe de Psihologie, organizate de Universitatea “Alex. Ioan Cuza” din Iași. Pe urmă, mai vin și profesori, să le vorbească modelelor de videochat de la Heylux cum să facă și consiliere psihologică pentru membrii de pe site-uri.

Charm Studio și Heylux- lideri în videochatul din București și Iași

Modelele de la Heylux au o viață ca de patron din videochat. Asta e impresia mea. Trainerele de la Heylux mi-au arătat câștigurile modelelor pe LiveJasmin și Flirt4Free și mă bucur să văd că treaba merge mai bine ca oricând. Când am văzut toate BMW-urile aurii de la Heylux prin Iași și cât respect se arată modelelor, am înțeles că sunt Nr. 1 în Iași pe merit. Așa cum suntem e Charm Studio în București. Mă bucur că vizita asta a fost atât de interesantă și că videochatul în Iași se mișcă atât de repede. Am avut ocazia să le ajut și eu pe fetele de la Heylux cu câteva sfaturi despre social media. Adică în ce fel să se promoveze modelele pe Twitter. Cred că experiența mea cu fetele de la Charm Studio le ajută mult și pe ele, deci toată lumea are de câștigat.

charmstudio

Cel mai simpatic e că, după ce am discutat despre videochat în Iași și noutățile de la Charm Studio, fetele m-au invitat la munte. Am dat o fugă la Colibița, care e un lac superb în nordul Moldovei. Evident, am plecat cu BMW-urile aurii de la Heylux, așa că a fost foarte distractiv. Deci toate bune și frumoase cu prietenele noastre din videochat de la Heylux. Ca întotdeauna, o să ținem legătura și abia așteptăm vizita lor aici, cât de curând. So, stay cool, Heylux!

 

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu