Targul Eros 2014 – Videochat

Stim ca vine iarna, stim ca e frig, stim ca urmeaza luminarea orasului in toate culorile cu ocazia Sarbatorilor, insa noua ne fuge gandul la primavara, la raze de soare, la seri de mai. Si daca vorbim despre luna mai, vorbim despre renumitul show erotic, Eros 2014.

Eros Show este in momentul de fata singura expozitie erotica internationala din Europa de Est in cadrul careia puteti experimenta zilnic o atmosfera incendiara si peste 6 ore de showuri erotice.Noi ca si studio de videochat vim fi prezenti, la fel ca in fiecare an, alaturi de modelele noastre de succes.

Eros 2014 se anunta un an plin de surprize si de invitati de marca. Anul acesta si-a facut aparitia renumita starlet Sandra Romain iar publicul, credeti-ne pe cuvant, a fost in extaz! Desi sunt mai multe zvonuri legate de editia din 2014, abia asteptam sa vedem exact despre cine va fi vorba. Aparent, vom avea parte de aparitii ale unor vedete de talie internationala!

Va asteptam si pe voi, in numar cat mai mare, la standul nostru, unde vom putea discuta despre ce inseamna a fi model de videochat, veti putea cunoaste modelele si unde veti putea aplica pentru un job in videochat pentru ca vom tine interviuri si vom face angajari chiar la stand :). Suntem printre putinele studiouri care are curajul sa reprezinte industria in cadrul unui astfel de eveniment. Desi nu ne integram in totalitate cu evenimentul, cred ca acesta ar fi de fapt principalul scop – sa demonstram ca industria videochat reprezinta altceva. Daca este necesar sa ne alaturam evenimentului pentru a evidentia contrastul dintre cele doua industrii? Atunci cu drag o vom face 🙂

Asa ca haideti sa uitam de vremea urata de afara si sa visam un pic la zilele de mai din cadrul Eros Show! Va asteptam cu drag la standul studioului nostru – vom fi acolo pentru orice intrebari ati avea.

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu