Teambuilding impreuna cu echipa Jasmin

Ce mod mai placut de a intampina vara decat printr-un binemeritat teambuilding in afara tarii? La mijlocul lunii iunie modelele Charm Studios s-au bucurat de 4 zile de training, distractie si rasfat alaturi de echipa Jasmin, chiar la ei acasa, in Budapesta, intr-o locatie de cinci stele. Iata cum a fost la „teambuilding Jasmin”:

charm group 1

Evenimentul a fost organizat de Jasmin Campus si a gazduit peste 40 de modele si traineri care au avut parte de patru zile de jocuri interactive, balaceala in piscina, muzica live, rasfat culinar si multe alte surprize. Inca de la sosirea in campus fetele au fost intampinate cu flori si imbratisari de catre membri echipei Jasmin care au avut grija ca modelele Charm sa aiba parte de o experienta de neuitat.

Sesiunile de training oferite de echipa Jasmin s-au desfasurat intr-o atmosfera relaxanta, sub forma unor activitati distractive care le-au facut pe fete sa iasa din zona de confort, sa se deschida una in fata celeilalte si sa lucreze in echipa cu zambetul pe buze. Pe langa jocuri de rol si improvizatie modelele si-au folosit creativitatea in diverse proiecte de grup care le-au ajutat sa se descopere pe sine si sa intareasca legaturile de prietenie deja formate din studio.

Totul la superlativ – Teambuilding Jasmin

Dupa sesiunile de training, voia buna s-a mutat la piscina, acolo unde s-a lasat cu jocuri de volei, dansuri si sarituri in apa. Rasfatul a continuat o data cu venirea serii, fetele avand parte de delicatese culinare pregatite de unul dintre cei mai buni bucatari din tara. Atmosfera a fost intretinuta de muzica live si karaoke, iar la plecare fetele au primit o multime de cadouri din partea celor de la Jasmin.

charm group 3

Cu ce impresii au ramas modelele Charm dupa Jasmin Campus? “A fost o experienta de neuitat, ocazia perfecta de a descoperi lucruri noi despre mine, despre echipa din care fac parte si despre job in sine intr-un mod foarte distractiv. Stiam ca ma voi bucura de acest team building, dar trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam ca totul sa fie la superlativ! Ma simt recunoscatoare si norocoasa ca am avut ocazia sa ii cunosc indeaproape pe cei din echipa Jasmin care ne-au facut sa ne simtim ca acasa. M-am intors cu bateriile incarcate, cu pofta de viata si prieteni noi. Abia astept urmatoarea plecare!” marturiseste Anca, model la Charm Studio de aproape un an.

Daca vrei sa faci si tu parte din echipa modelelor Charm, te asteptam la un interviu! Poate vom merge impreuna in urmatorul teambuilding Jasmin! 😊

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu