Teambuilding-uri organizate pentru modelele Charm Studios

Teambuilding-uri la munte si la mare. Relaxare, voie buna si board games. Nu, nu vorbim acum despre companii multinationale, ci despre Charm Studios, cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti. Da, ati citit bine, modelele de videochat de la Charm Studios au parte de teambilding-uri frecvente organizate in locatii excelente. De ce? Pentru a „rupe” rutina si pentru a intari comunicarea dintre membri echipei.

teambuilding

O echipa unita, o atmosfera productiva

„Am crezut intotdeauna ca cea mai importanta resursa a companiei este omul, si nu tehnologia. Resursa care poate influenta cu adevarat un business este, fara dar si poate, Omul. Plecand de la aceasta premisa si inspirat fiind din domeniul corporatist, pentru ca am lucrat peste 5 ani in domeniul vanzarilor, stiu cat de importanta este echipa. Teambuildingurile pe care le organizam impreuna cu modelele Charm Studios si team-leaderii nostri sunt menite sa intareasca relatiile dintre ele.” – Dragos Costea, CEO Charm Group.

Teambuilding cu echipa Charm Studios

Vrei sa mergi in teambuilding cu noi? Daca vrei sa faci parte din echipa Charm Studios si sa te bucuri de toate avantajele unui model de videochat la Charm Studios, atunci te asteptam in echipa noastra! Nu trebuie decat sa programezi un interviu online, sau la unul dintre numerele de telefon afisate. Te asteptam!

 

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu