4 trucuri pentru a te face plăcută din prima secundă

Tu știi cum să faci o primă impresie de milioane? Prima impresie poate fi decisivă, iar de cele mai multe ori, nu primim o a doua șansă. Ca cineva să își formeze o părere despre tine, are nevoie de câteva secunde. De aceea, fii foarte atentă la ceea ce spui, la cum arăți și la ce transmiți. Citește mai jos 4 trucuri pentru a te face plăcută din prima secundă! Studiile psihologice arată că ai nevoie de doar 7 secunde ca să îți formezi o părere. Eticheta pe care o punem, bazată pe informațiile percepute, este foarte greu de eliminat din minte. Cu atât mai mult în videochat, unde prima impresie poate fi decisivă, atunci când vine vorba despre un membru.
Asadar, indiferent daca esti model de videochat sau nu, iata cum îi poți face pe oameni să te placă încă din prima clipă în care te văd.

Cât contează prima impresie?

angajare Videochat
studio videochat Bucuresti
 1. Contactul vizual
  Nu degeaba se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Privirea poate spune mai multe decât unele cuvinte. Nimeni nu vrea să interacționeze cu o persoană care se uită pe tavan, care evită contactul vizual. Prin urmare, e bine să faci contact vizual cu interlocutorul, pentru a exprima interes și atenție.
 2. Postura și limbajul corpului
  Postura și limbajul corpului merg dincolo de regulile de a sta cu spatele drept. Spre exemplu, mâinile încrucișate pot exprima indisponibilitate și o atitudine neprietenoasă. De asemenea, dacă stai cu spatele drept emani încredere și siguranță. Evită să clipești excesiv sau să îți atingi fața prea des.
 3. Zâmbetul, dar și tonalitatea vocii
  Zâmbetul este cel mai frumos accesoriu al unei femei. Încearca să fii cât mai naturală, să nu forțezi un zâmbet, deoarece acest lucru este vizibil. Un zâmbet cald și natural exprimă încredere și acceptare, lucru de care au nevoie atât membrii cât si oamenii din jur. În plus, tonalitatea vocii este foarte importantă. O tonalitate foarte înaltă va transmite faptul că ești agitată.
 4. Starea de spirit
  Energia pe care o transmiți se simte foarte ușor, chiar și prin intermediul unei camere. Așadar, fii atentă la starea pe care o ai, pentru a exprima optimism și entuziasm. Astfel, în mod natural, oamenii vor vrea să fie în preajma ta.

4 trucuri pentru a te face plăcută din prima secundă

Charm Studio scaled
4 trucuri pentru a te face plăcută din prima secundă 3

Nu uita că toate cele 4 trucuri pentru a te face placuta de mai sus pot să nu însemne nimic dacă transmiți o stare negativă celorlalți. În schimb, un zâmbet te poate face de îndată mult mai plăcută în ochii lor. Dă dovadă de entuziasm, de căldură și de vitalitate! 🙂

Sunt cateva elemente mici de care trebuie să ții cont, dar care vor face diferența. Ține minte că odată ce oamenii și-au facut o părere despre tine, nu o mai pot schimba și că poate să fie decisivă. Cu atât mai mult în domeniul videochatului. Însă, partea bună este că modelele de videochat au parte de training permanent, și sunt învățate să lase o impresie bună și să fie profesioniste.

Iar dacă vrei să programezi un interviu, o poți face aici: Contact sau la numărul de telefon 0784.70.70.80.

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu