Lovitura dura pentru studiourile de videochat aflate in ilegalitate: cardurile Payoneer nu mai functioneaza!

Cardurile Payoneer nu mai functioneaza, nu se mai accepta deloc tranzactii prin acest sistem.

De unde a pornit totul?

Intr-o actiune de o amploare fara precedent, Departamentul de Justitie al SUA a inceput sa depuna demersuri pentru a inchide o retea internationala de evazionisti.

screen-shot-2016-10-14-at-18-37-16Inculpat in ancheta este de asemenea si unul dintre cei mai mari procesatori de plati la nivel mondial: compania canadiana – PacNet Services Ltd.

Se pare ca evazionistii au folosit de foarte mult timp in schemele de frauda, conturile PacNet.

CNNMoney arata ca doar una din multiplele societati implicate in ancheta a furat peste 50 milioane de dolari anual de la victimele sale, utilizand PacNet .

Procesarea platilor a fost oprita total, o consecinta directa fiind si imposibilitatea efectuarii tranzactiilor prin intermediul cardurilor Payoneer. Vestea a venit ca o lovitura dura pentru foarte multi, intrucat compania de procesare a banilor PacNet era utilizata la nivel mondial.

In momentul de fata, nici o tranzactie nu mai poate fi efectuata prin intermediul cardurilor Payoneer. Dovada stau fotografiile prezentate mai jos.

 

Ce se va intampla in continuare?

Contactat prin telefon Dragos C., Managerul Charm Studios a spus:

Nu intampinam nicio problema in acest sens intrucat lucram 100% legal. Respectarea angajamentelor de plata si a legalitatii reprezinta obiectivele noastre primordiale. Constituim un grup de studiouri de videochat recunoscut pentru seriozitate in intreaga lume si ne mentinem acest standard!

Ramane de vazut cum vor proceda de acum studiourile care lucreaza ilegal precum si fetele care “lucreaza de acasa” intrucat singura varianta ramasa este cea legala :).

 

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu