— CHARM STUDIOS

Ai experienta? Esti acel model de videochat care lucreaza de acasa si castiga peste 2.000$ in fiecare perioada? Minunat! Te-ai saturat de sedinte foto improvizate de prieteni si nu stii cum sa iti duci incasarile la alt nivel? Noi te scapam de toate bataile de cap si iti oferim sansa sa profiti de toate avantajele unui model de videochat la Charm Studio, in timp ce tu te bucuri in continuare de beneficiile lucrului de acasa. Procentul? Intre 70 si 90%. Hai sa discutam!

Videochat de acasa sau de la studio? Acest subiect l-am dezbatut pe larg si in pagina Videochat de acasa sau de la studio. Experienta ne-a aratat modelele care lucreaza de la studio au incasari mai mari de 3 pana la 10 ori decat cele care lucreaza de acasa. Motivul este simplu: lucrul organizat incurajeaza performanta, iar trainerii nostri sunt prezenti 24/7 pentru a ajuta fiecare model in parte. Daca, totusi, iti doresti sa lucrezi in confortul casei tale, exista o solutie, in oricare oras te-ai afla!

CE OFERIM MODELELOR CARE LUCREAZA DE ACASA, SUB INDRUMAREA CHARM STUDIO:

Oferim modelelor care lucreaza de acasa setarea conturilor, a softurilor si a calculatorului, precum si sfaturi referitoare la optimizarea imaginii. In plus, vei beneficia din partea noastra training, care te va ajuta sa iti cresti incasarile.

Comisionul modelului este intre 70 si 90%, in functie de incasarile acesteia.

In plus, daca iti doresti, echipa Charm se poate ocupa de promovarea ta in platforme dedicate! Suplimentar, poti beneficia si de sedinte foto la unul dintre studiourile noastre din Bucuresti!

OQPWDM1 1024x590 1

CE ASTEPTAM DE LA MODELELE CARE ALEG SA FACA VIDEOCHAT DE ACASA,
SUB INDRUMAREA CHARM STUDIO:

— 01

SERIOZITATE

Credem cu tarie ca oricine isi doreste sa lucreze de acasa trebuie sa fie, mai presus de orice, serios. Asadar, vrem ca tu sa fii serioasa, sa dai dovada de implicare si de profesionalism.

— 02

PERSEVERENTA

Un model care face videochat de acasa trebuie sa fie serios si perseverent. Perseverenta este cea mai important ingredient pentru a ajunge la incasari de peste 10.000$ in fiecare perioada!

— 03

ECHIPAMENTE

Vei avea nevoie de un calculator sau un laptop, precum si de o camera web. Un mare plus va fi constituit de decorul incaperii. Noi te putem ajuta sa iti alegi cele mai bune echipamente!

CE DOCUMENTE TREBUIE SA NE TRIMITI PENTRU A INCEPE COLABORAREA:

1. O POZA CLARA A BULETINULUI TAU SAU A PASAPORTULUI
id exemplu 300x201 1
2. POZA CU BULETIN/PASAPORT SI FATA MODELULUI
face id 1024x683 300x200 1
3. POZA CU FATA MODELULUI
face 1024x683 300x200 1

Vreau sa fac videochat de acasa!

*Este necesar ca toate datele de pe buletin sau pasaport sa fie lizibile: CNP-ul, seria documentului, numele, adresa si valabilitatea documentului.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
#1 - Poza cu buletinul: #2 - Poza cu fata si cu buletinul: #3 - Poza cu fata: