5 ani de activitate pentru Charm Group

In urma cu fix 5 ani am pornit la un nou drum. Combustibilul de baza avea sa fie compus din seriozitate si legalitate, incredere, respect si entuziasm. In acest 5 ani am invatat sa fim o echipa, am adunat multe premii la concursuri nationale si internationale si ne-am dezvoltat. Impreuna. A fost un drum plin cu… de toate. De la esecuri si pana la cele mai glorioase victorii. De la citybreak-uri, la teambuilding-uri si de la zero la infinit. Suntem, astazi, suma tuturor acestor amintiri.

La multi ani, Charm Group!

Charm Group 5 scaled

Nu a fost deloc usor. A fost un drum pe care, de multe ori, l-am asemanat cu mersul pe sarma. De-a lungul celor 5 ani de Charm Group, ceea ce ne-a dus pe culmile cele mai inalte a fost munca in echipa. Eficienta Charm Group a depins, depinde si va depinde intotdeauna de echipa. Ne mandrim cu faptul ca echipa ne este formata din aceeasi oameni ca acum 5 ani. Iar asta spune despre echipa manageriala faptul ca a stiut cum sa-i motiveze. Si le multumim!

Realitatea ne-a demonstrat faptul ca nu experienta si nici competentele dobandite de-a lungul anilor de studii genereaza succesul firmei, ci echipa si mai ales implicarea acesteia. Si inca o data, le multumim! Dincolo de profesionalism, cheia succesului Charm Group este data de valoarea fiecarui angajat in parte. Credem cu tarie faptul ca succesul Charm Group nu s-a datorat exclusiv inteligentei pragmatice, ci mai degraba implicarii angajatilor inzestrati cu un coeficient emotional bogat.

Acesti 5 ani ne-au propulsat in top, unde promitem sa si ramanem! Si nu am fi reusit sa ajungem aici fara partenerii nostri! Nu in ultimul rand, nu am fi reusit sa ajungem aici fara echipa de videochat Iasi, carora, de asemenea, vrem sa le multumim pentru colaborarea fructuoasa!

La multi ani, Charm Group! Si la multi ani fiecarui membru al echipei!

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu