the european summit

Charm Studios – Sponsor Oficial al The European Summit Barcelona 2014

 

Charm Studioscel mai bun studio video chat din Bucuresti,

dovedeste inca o data faptul ca isi merita titulatura: in calitate de Sponsor Oficial al Summit-ului European al site-urilor de Adult Streaming ce va avea loc la Barcelona in perioada 05 – 08.03.2014, Charm Studios este invitat sa participe la cel mai mare eveniment de acest gen. Lideri ai Adult Streaming-ului din peste 15 tari se reunesc la inceputului lunii martie, in detrimentul reafirmarii prerogativelor acestei industrii.

TES Barcelona LOGOSub titulatura acestui eveniment:

sponsor oficial,  Charm Studios

bifeaza pe agenda de interes implementarea de noi strategii de promovare a modelelor de video chat, sustinere, eficientizare si maximizare a castigurilor acestui business.

Participarea Charm Studios in cadrul Summit-ului dar si la workshop-uri cu teme specifice, elitist subliniaza aderarea celui mai bun studio de video chat in scopul comun de imbunatatire permanenta a activitatii pe care o dezvoltam.  Prin aceasta, ei lasa accentul sa cada pe intentia de  promovare a modelelor oferind sanse favorabile in dobandirea unor performante si castiguri de top. Dupa cum a descris XBIZ.com The Industry Source – http://www.xbiz.com/news/174146

Evenimentul se doreste a fi adresat exclusiv profesionistilor. Implicarea Charm Studios  in  cadrul unui asemenea eveniment continua lista avantajelor de care se bucura colectivul nostru. Profesionalismul pe care mizam este, din nou, baza succeselor noastre,  dar si cheia care ne deschide aceste usi.

De aceea, printre invitati se numara reprezentanti de marca ai site-urilor adult de top, la intrunirile carora foarte putine studiouri de video chat se pot mandri cu o prezenta directa.  Asta fara a mai face mentiunea prezentei unora dintre cele mai importante trust-uri de promovare din domeniu.

Facilitarea integrarii Charm Studios  ca si sponsor oficial printre numele mari din industria Adult Streaming se datoreaza colaborarilor fara cusur dintre studioul nostru si aceste site-uri.

Inca o data, Charm Studios reinventeaza standardele si isi duce la bun sfarsit promisiunea de rescriere a retetei succesului. Asteptam cu interes si nerabdare sa va impartasim din experientele si cunostintele dobandite in cadrul acestui eveniment revolutionar!

“If you can think at it, you can do it!”

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu