FirstChoicePay – fostul Payoneer nu mai functioneaza!

Octombrie, 2016. Intr-o actiune de amploare fara precedent a Departamentului de Justitie al SUA, procesatorul de plati PacNet Services Ltd a fost oprita complet. Cu alte cuvinte, timp de cateva zile, nicio tranzactie nu a putut fi facuta prin intermediul cardurilor Payoneer. Ce s-a intamplat atunci? Toate studiourile de videochat care lucrau ilegal (mai exact, care nu isi declarau veniturile si nu isi plateau taxele), dar si toate modelele independente, au ramas fara bani. Fara foarte multi bani!

full RXgv4fCi

Aprilie, 2018. In Romania sunt, inca, sute de studiouri de videochat si zeci de mii de modele care isi desfasoara activitatea in ilegalitate. Ce inseamna asta? Pentru a ascunde sumele de bani castigate, dar si pentru a nu plati taxe la stat, acele studiouri lucreaza direct cu FirstChoicePay.

Cine este FirstChoicePay

La inceput, a fost Payoneer. In 2016 lucrurile s-au schimbat putin, Payoneer mentinandu-si afacerile, cu exceptia intregii industrii adult, care a trecut sub numele FirstChoicePay.

De ce nu ar trebui sa lucrezi niciodata cu FirstChoicePay – Payoneer

Iar daca te gandesti sa devii model de videochat, un lucru este cert: trebuie sa acorzi o atentie sporita in alegerea studioului perfect. In primul rand, acesta trebuie sa lucreze legal! Studiourile de videochat care iti vor solicita sa „iti faci un card Payoneer” sunt, din start, studiouri care nu lucreaza legal. Altfel spus, tu vei fi singura responsabila de plata taxelor aferente banilor incasati, iar aceasta plata nu este deloc mica, pentru ca poti plati pana la 32% din veniturile pe care le-ai incasat! Ei raman cu profitul, tu… cu taxele la stat, pentru suma integrala (atat partea ta, cat si partea studioului!!!).

payoneer2 payoneer

Spune „nu” studiourilor care platesc cash, care vireaza banii din firme offshore sau care folosesc cardurile Payoneer/FirstChoicePay sau alte carduri emise de o banca ca nu are sucursala in Romania. Alege un studio de videochat legal!

Studiourile de videochat legale platesc in conturi bancare din Romania!

Concluzia? Daca mergi la un interviu de angajare la un studio de videochat si ti se spune ca iti trebuie card FirstChoice/Payoneer/Paxum, un lucru este cert: acestia lucreaza ilegal.

Charm Studios este studioul de videochat din Bucuresti care isi desfasoara activitatea legal, conform legii in vigoare. Noi platim modelele in conturi bancare din Romania!

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu