Oracolul, caietul cu amintiri de altadata

Whatsapp, Messenger, Facebook sau Tinder. Ai putea sa traiesti fara ele? Cel mai probabil, nu. Acum circa 20 de ani, scolarii si liceenii aveau si ei niste „dispozitive” asemanatoare. Atata ca ele luau forma unui caiet gros, ornamentat cu mare atentie. Caietul purta numele de „oracol” si era raspandit in tot liceul. Asa aflai raspunsuri la cele mai copilaroase intrebari, asa se nasteau prietenii si, cateodata, rivalitati.

Oracolele, prea raspandite ca sa nu fi auzit vreodata de ele si prea copilaroase ca sa le iei in seriosIMG 0061 scaled

Erau acele caiete din care puteai afla de cine ii place Mariei dintr-a 7-a B sau care este muzica preferata a colegului de banca de care iti place.

Oracol – Charm Group

Pentru ca ne-am amintit de perioada oracoleleor si am devenit usor nostalgici, ne-am gandit sa facem Oracolul echipei Charm Group. Pe langa intrebarile de rigoare „Un cuvant de inceput?” sau „Ce faceai inainte sa imi completezi oracolul?”, modelele Charm Studios au raspuns si la intrebari legate de echipa Charm si de ce ar trebui sa imbunatatim.

100 de modele videochat Charm Group au descris Charm in 3 cuvinte. Cele mai raspandite cuvinte au fost seriozitate, corectitudine si profesionalism. Pe langa acestea, modelele au descris echipa ca fiind unita si au scris ca „nu ar schimba echipa Charm pe nici o alta echipa din lume”. Asa cum am spus in repetate randuri, nimic nu ne face mai fericiti decat sa vedem modelele ca vin cu zambetul pe buze la munca. Este o satisfactie enorma.

Si, ca sa incheiem intr-o nota amuzanta, vom cita un model Charm Studios: „Cum doreşte căprioara apă dulce din izvor, aşa îţi doresc eu ţie mult noroc în viitor”. Daca vrei sa te alaturi si tu echipei Charm, nu trebuie decat sa completezi interviul online sau sa suni la numarul de telefon 0784.70.70.80 pentru a programa un interviu.

Keep up the good work, Charm Team! 🙂

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
Picture of MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu