We Create Top Models

Vara acestui an aduce o schimbare importanta pentru Charm Group, care isi reinventeaza deviza – We create top models este noul slogan al intregului grup Charm.

we create top models 1 scaled

Incepand cu anul 2012, Charm Studio a crescut foarte mult si a devenit rapid un nume important in industria videochatului, succesul brandului fiind recunoscut atat la nivel national cat si pe plan international. Dovada stau cele peste 30 de premii castigate la evenimentele de profil, premii care demonstreaza profesionalismul studioului

Charm Studio – Cam Studio of the Year

 Daca la inceput recunoasterea eforturilor si performantei grupului Charm a venit sub forma premiilor “Best Romanian Cam Studio” sau “Cam Studio of the year”, in urma cu 2 ani, odata cu certificarea Jasmin, s-a deschis o noua etapa ce a permis modelelor Charm sa se afirme pe cea mai mare si competitiva platforma de videochat din lume.

charm studio

Datorita sistemului de training inovativ si bine pus la punct, oferit de o echipa de team-leaderi competenti si dedicati, modelele Charm au urcat rapid in top. Fie ca este vorba de top Jasmin sau de topul premiilor individuale adunate la cele mai importante gale din domeniu, cert este ca in cadrul studioului Charm exista 20 de modele care castiga peste 10.000$ in fiecare perioada (nr. o data la doua saptamani).

A castigat un milion de dolari in doi ani la Charm

Si daca tot vorbim despre premiile modelelor Charm, trebuie sa amintim titluri precum “Most Attractive Girl”, “Best Model Smile” sau “Best Social Media Star”. Cel mai recent trofeu a fost castigat la AW Awards la inceputul lunii iunie de catre Lorena, model in cadrul studioului Charm Studio de aproximativ 2 ani, pentru titlul de Best Live Cam Entertainer.

cel mai bun studio de videochat

Ambitia, perseverenta si seriozitatea Lorenei, alaturi de profesionalismul si implicarea trainerilor au fost ingredientele care au facut ca ea sa devina un model de top si i-au adus incasari de 1 milion de dolari in cei 2 ani de colaborare cu Charm Studio.

Asadar, noul slogan „We Create Top Models” vine ca o urmare naturala a experientei in formarea modelelor de top, inca din anul aparitiei pe piata.

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu