Un citybreak pe luna – „Visit Europe”

De-a lungul timpului, Charm Group a gasit diferite variante de a-si motiva modelele. Faptul ca avem cele mai mari bonusuri de pe piata si cele mai mari comisioane oferite modelelor, nu mai este de mult un secret. Astfel, am decis sa oferim cadou, prin tragere la sorti, un citybreak pe luna pentru modelele Charm.  In plus, le oferim posibilitatea de a-si alege destinatia.

„Ne-am gandit la o altfel de metoda de recompensare a modelelor noastre si ne-a venit imediat ideea cu Visit Europe. Le oferim, astfel, experiente memorabile, care vor fi intotdeauna asociate cu firma si cu colegii. Le lasam pe ele sa-si aleaga destinatiile, pentru ca multe dintre ele au vazut deja o buna parte a capitalelor europene. Nu conteaza nici daca sunt modele noi sau vechi, pentru ca, din punctul meu de vedere, fiecare trebuie sa aiba o sansa.”, a spus Madalina Chiuoru, PR Charm Group.

Campania Visit Europe – Charm Group

5370c2b4ad159c60d761b38976d438d0

Daca in primele citybreak-uri destinatiile alese de fete au fost Barcelona, Londra sau Milano, de aceasta data modelul care a castigat a spus „Paris”. Modelul a ales sa mearga impreuna cu iubitul ei in Orasul Indragostitilor: „Chiar nu credeam ca o sa castig, nu sunt o fire norocoasa absolut deloc, si cand am vazut ca Andreea m-a extras tocmai pe mine, mi-au dat lacrimile de bucurie. De ce Paris? Pentru ca nu l-am vazut pana acum, pentru ca vreau sa fac o plimbare impreuna cu iubitul meu, cu vaporasul, pe Sena, si pentru ca… Turnul Eiffel. Revin cu poze, va pup si va multumesc!”.

Asadar, ce mai astepti? Hai in echipa Charm Group si castiga si tu un citybreak pe luna! Tot ce trebuie sa faci este sa programezi un interviu, fie telefonic, fie direct aici. In plus, ne gasesti si pe pagina noastra de Facebook.

 

Tu ce destinatie ai alege?

Vă place acest articol?

Partajați pe Facebook
Partajați pe Twitter
Partajați pe Linkdin
Partajați pe Pinterest
Partajați pe WhatsApp
Partajați pe Email
MĂDĂLINA C.

MĂDĂLINA C.

Lasă un comentariu